Munktell Science Park

Plats

Adress
Munktell Science Park
Portgatan 3
633 42 Eskilstuna

Kontakt
Tel: 016-550 00 00
Fax: 016-550 00 99

info@munktellsciencepark.se

www.munktellsciencepark.se

Munktell Science Park driver en neutral och kreativ mötesplats/krockplats som är öppen för alla som är intresserade av idéer, entreprenörskap, innovation och utveckling. Här samlas entreprenörer, idébärare och företagare för att inspireras, skapa affärer och utveckla både sig själv och sin idé/företag. Utöver mötesplatsen erbjuder parken även arbetsplatser och kontor med fokus på kunskapsbaserade verksamheter.

Munktell Science Parks vision är ”att år 2015 skapa hjärtat i Sveriges ledande innovations- och entreprenörsregion”. Detta sker genom ett nära samarbete med flera innovationsaktörer i regionen, ett exempel är Västerås Science Park.

Munktell Science Park är en mötesplats och inspirationsmotor för näringsliv, samhälle och akademi i samverkan i Eskilstuna med omnejd. Vi erbjuder en fysisk miljö och intellektuellt utrymme för innovatörer att växa till framgångsrika entreprenörer. Vår verksamhet präglas av passion för nya idéer, affärsmässighet i alla processer och framtidsmod som starka drivkrafter. Munktell Science Park – making space for innovators.

 

 

Karta