Uminova Innovation

Plats

Adress
Uminova Innovation AB
Box 7978
907 19 Umeå

Besöksadress
Tvistevägen 47
907 29 Umeå

Kontakt
Tel: 090-15 48 40
Fax: 090-15 48 67

hej@uminovainnovation.se

www.uminovainnovation.se 

Biotech Umeå - www.biotechumea.se
InfoTech Umeå - www.infotechumea.se

Uminova Innovation hjälper entreprenörer och innovatörer att testa och utveckla sina affärsidéer och bygga upp växande företag. Tillväxt är målet, och för att växa behövs mod, uthållighet och vilja. Därför vänder vi oss till framåtsträvande människor från akademi och näringsliv, och satsar på personer och affärsidéer som vi tror kan gå långt.

Vi vill utmana och inspirera våra entreprenörer och innovatörer att överträffa alla förhoppningar.

- En erfaren affärscoach hjälper till att fokusera på rätt saker, styr mot uppsatta mål och utmanar att tänka tillväxt.

- Vår strukturerade process ser till att entreprenören gör rätt saker vid rätt tidpunkt. Vi guidar genom krångliga regler, strategiska vägval och företagandets fallgropar.

- Våra nätverk, som vi byggt upp under mer än 40 år, ger företräde till rätt personer och organisationer. Våra internationella kontakter underlättar när man söker partners utomlands.

- Välkommen till en utvecklande miljö full av innovatörer och entreprenörer. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med alla tillbehör, som konferensrum, kontorsutrustning och postservice.


Mer än en inkubator

Uminova Innovation arbetar med mycket mer än bara inkubatorverksamhet. Vi driver också satsningar för att stärka Umeå och Västerbotten som life science-region, Biotech Umeå, och som IT-region: InfoTech Umeå. Vi hjälper företag och forskare att hitta internationella partners genom Enterprise Europe Network. Dessa satsningar stärker även inkubatorverksamheten på ett bra sätt.

 

Karta