THINK Accelerator

Plats

Adress:
THINK Accelerator
251 89 Helsingborg
 

Besöksadress:
Mindpark
Bredgatan 11
252 25 Helsingborg


Kontakt:
Tel: 0709-69 28 02, Johannes Ivarsson, tf inkubatorchef
Email: johannes.ivarsson@thinkinkubator.se

http://thinkaccelerate.com

 

THINK Accelerator arbetar för att lyfta människor med innovativa och kreativa affärsidéer, och vårt inkubationsprogram syftar lika mycket till att utveckla företagaren och entreprenören som affärsidén.

THINK har två noder, en på Mindpark i Helsingborg och en på Linc i Landskrona. Detta ger våra entreprenörer en möjlighet att välja om man vill arbeta från antingen Landskrona eller Helsingborg.

THINK Accelererator söker efter personer med en drivkraft att förverkliga sina idéer, och se dem växa. Vi arbetar aktivt med att på olika sätt stötta våra entreprenörer och också ge dem en extra spets inom försäljning och marknadsföring. Till vår hjälp har vi förutom våra egna affärsutvecklare, sju huvudpartners från näringslivet i nordvästra Skåne som stöttar med erfarenheter och kunskap.

THINK Accelererator är baserad på ett tremånadersprogram som syftar till att utveckla start-ups så snabbt och effektivt som möjligt. Det kostar inget och vi tar inte någon andel i företaget. Så, vad är haken? Vi vill att du ska arbeta smart, hårt och göra framsteg. Det är allt. Vi finns i Mindpark, en av Sveriges hetaste coworking utrymmen. De tre månaderna i acceleratorn är gratis. Efter acceleratorperioden erbjuder vi dig ett år som THINK bosatt för bara 1 500 kronor per person och månad.

Är du intresserad av att veta mer besök http://thinkaccelerate.com

Karta