Sveriges Innovationsriksdag 2017

tisdag, april 25, 2017 (Hela dagen)

Boka in 2017 års innovationsriksdag tillsammans med Mjärdevi Science ParkLEAD och Norrköping Science Park redan nu!

Digital transformation
25-26 april 2017
Norrköping och Linköping 

- Vi har i vår region under många års tid visat på en stark förmåga att understödja innovation och kommersialisering, vilket resulterar i många framgångsrika företagsresor vi ser fram emot att välkomna branschen och branschens intressenter för att gemensamt ta oss an framtida utmaningar, inte minst i takt med omvärldens digitalisering och transformation, Christian Berger, VD för LEAD.

- Innovationsriksdagen 2017 kommer att äga rum i en dynamisk tillväxtregion! Utbyggnaden av regionen kommer att ske med fokus på smarta lösningar avseende hållbarhet och miljöpåverkan. Det kommer att skapa förutsättningar att tänka på helt nya sätt och använda många nya innovationer med grund i näringslivet och i anslutning till forskningen vid Linköpings universitet. Vår region är starka inom innovation, och därför känns det helt rätt att förlägga Innovationsriksdagen hos oss. Lena Miranda, VD för Mjärdevi Science Park.

- Vi kommer kunna bjuda på ett spännande program inramat av inspirerande miljöer såsom Mjärdevi Science Park och Norrköpings industrilandskap. Med regionala styrkeområden såsom visualisering, internet of things, organisk elektronik, materialteknik och forskning om e-hälsa spänner vår innovationskraft över allt från uppkopplade fordon till den uppkopplade kroppen. Det skapar goda förutsättningar för att skapa en attraktiv innovationsriksdag! Jonas Jalvér, VD för Norrköping Science Park.

Läs hela pressmeddelandet här

Vi ses på #SIR17!